Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Undatia Comunicació signa un conveni amb Fundació ACE

Maria Dolors Cuenca
18 de Desembre de 2018

UNDATIA comunicació ha signat un conveni de col·laboració amb Fundació ACE-Barcelona Alzheimer Treatment & Research -entitat de referència en l’àmbit del diagnòstic, tractament i recerca de la malaltia d’Alzheimer­­­­- per donar suport a la campanya "Regala memòria". Fundació ACE, així, vol donar visibilitat a la malaltia d’Alzheimer i els seus efectes i fomentar la captació de fons per finançar la recerca i els diferents estudis d’investigació que porta a terme.

En el marc d’aquest conveni, UNDATIA comunicació participarà en la campanya "Regala memòria" a través de la promoció i venda dels USB oficials de la Fundació. Amb aquests llapis de memòria com a element simbòlic, es fa una tasca de divulgació i conscienciació a la societat sobre la importància de posar en valor els records i de cuidar les funcions cognitives. Tots els fons recaptats a partir d’aquesta iniciativa seran íntegrament destinats als diferents projectes de recerca que Fundació ACE duu a terme.

Durant la signatura del conveni, Josep Puigbó, CEO d’UNDATIA comunicació, ha volgut destacar que “el nostre compromís com agència de comunicació és ser responsables amb el nostre entorn. Amb aquesta col·laboració, volem contribuir a una causa amb la qual estem especialment sensibilitzats, com és l’Alzheimer”.

Per la seva banda, Lluís Tárraga, director general de Fundació ACE, ha agraït a UNDATIA comunicació la col·laboració i el seu compromís amb l’entitat, i ha recordat que “gràcies a iniciatives com aquesta i a la implicació de persones, empreses i institucions, podem continuar atenent les persones afectades i les seves famílies i fent recerca, que és l’única via per vèncer l’Alzheimer”.

Aquesta col·laboració amb Fundació ACE és una de les accions que dona resposta al compromís social d’UNDATIA comunicació i que porten l’agència a haver incorporat la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en la seva gestió.

Fundada pel periodista Josep Puigbó i el consultor Salvador Solé, UNDATIA comunicació va néixer a finals de l’any 2011, amb l’objectiu de fer de la comunicació un avantatge estratègic per als seus clients. UNDATIA comunicació està compromesa en la millora de la comunicació de les persones, les empreses i les institucions com a element fonamental d’evolució i de progrés social. Actualment, l’agència opera en quatre àmbits: la Consultoria de comunicació, la d’Estratègia digital, la Producció de continguts i la Formació en comunicació. L’agència de comunicació compta amb oficines situades a Barcelona, Madrid, Andorra i Girona.