Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Comunicació per a l'exportació

Si et podem ajudar o vols saber més, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al número de telèfon ( 34) 93 189 09 19 . Avaluarem les teves necessitats i t'ajudarem. 

 

A Undatia Comunicació sabem que una de cada tres companyies espanyoles exportadores es troba amb algun tipus de barrera en el seu procés d'internacionalització, a causa del desconeixement del país de destinació i a la falta d'inversió en màrqueting i comunicació.

Conscients de la dificultat que pot suposar per a una PIME la immersió en un país diferent, Undatia Comunicació ofereix Undatia Export. Aquest servei està dirigit a les empreses nacionals exportadores i inclou assessorament per incrementar la visibilitat i millorar el posicionament dels seus productes o marques a l'exterior.

En funció de la maduresa de la marca i de la seva penetració en els mercats, Undatia Export s'adapta a les necessitats de cada client, recolzant-li a cadascuna d'aquestes fases:

  • Proposta estratègica de comunicació. Anàlisi, avaluació i assessorament per crear un espai propi en els mercats receptors.
     
  • Definició dels missatges, adaptats a la cultura de destinació. Cada mercat és diferent i els seus públics es regeixen pels seus propis comportaments socials i culturals.
     
  • Selecció dels mitjans i canals que la marca necessita (convencionals i digitals). D'acord amb els objectius i el pressupost disponible, assessorem per rendibilitzar al màxim la inversió. Recomanem els mitjans i canals que millor poden ajudar a aconseguir les metes marcades i la tornada més òptima de la inversió.

Sol·licita més informació