Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Formació en comunicació

Ajudem les persones a comunicar-se millor

Saber estructurar les idees, redactar-les correctament i expressar-les bé són aspectes fonamentals per comunicar i convèncer. Una posada en escena adequada és un altre requisit indispensable, tant en intervencions presencials com als mitjans de comunicació.

A Undatia Comunicació impartim cursos en habilitats comunicatives i cursos de formació de portaveus, amb metodologia pròpia, que es fonamenten en la pràctica de la comunicació verbal i no verbal. També oferim cursos per millorar capacitats específiques.

A més a més, el nostre coaching de comunicació assessora i acompanya els portaveus en les seves accions de comunicació reals. El nostre Media training està concebut expressament per acostar col·lectius professionals i mitjans de comunicació. També formem responsables de comunicació.

Formació en habilitats comunicatives

Saber estructurar els missatges. Ser capaços de plasmar-los de forma clara i concisa. Expressar-se bé. Pràctica de la comunicació verbal i no verbal. La posada en escena.

Formació de portaveus

Dirigit a portaveus d’empreses i/o institucions. Millora les habilitats comunicatives. Proporciona pautes per a una presència adequada als mitjans de comunicació.

Formació en comunicació de crisi

La figura del portaveu. Principis per a la gestió d’una crisi. El paper dels mitjans de comunicació en una situació de crisi. Simulacres de situacions de crisi.

Coaching en comunicació

Preparació, acompanyament i avaluació del portaveu en els seus actes de comunicació reals. Missatges i posada en escena.

Formació de responsables de comunicació

Formació de futurs responsables de comunicació d'empreses i/o institucions. Formació avançada a responsables de comunicació.

Formació en comunicació relacional

Ser conscients del nostre propi perfil comunicatiu i del nostre interlocutor. Bases per evitar conflictes innecessaris, millorar la comunicació, obtenir relacions de confiança i millorar els resultats en la nostra comunicació amb els altres.

Formació
específica

El bon control de la veu. La projecció d’una imatge personal correcta. La gestió de la intel•ligència emocional.

Formació per a una comunicació virtual

Els esdeveniments virtuals s’han imposat com a nou format comunicatiu i ens han obligat a adaptar la comunicació i la posada en escena de les intervencions públiques.

Media
training

Acostar col•lectius professionals, empresarials o institucionals i mitjans de comunicació. Ampliar i millorar les seves relacions a través del coneixement mutu.