Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Formació de portaveus

La formació de portaveus d'Undatia Comunicació, amb una metodologia pròpia, l'imparteix un equip expert de professionals i periodistes en actiu de reconegut prestigi.

Els nostres cursos de formació de portaveus van dirigits a portaveus d'empreses i/o institucions. Els cursos són enminentment pràctics i es basen en casos reals amb una exhaustiva anàlisi audiovisual.

La formació millora les habilitats comunicatives del portaveu i facilita les pautes per a una adequada presència davant dels mitjans de comunicació. 

Expressar-se bé, estructurar idees i saber redactar i realitzar una adequada posada en escena són requisits indispensables per convèncer, tant en trobades presencials com davant dels mitjans de comunicació

Exprés

1 sessió de 4 hores. Individual.

Essencial

3 sessions de 3 hores (9 hores), grups màxim de 5 persones

Avançat

4 sessions de 4 hores (16 hores), grups màxim de 5 persones.

Equip de formadors

Josep Puigbó

Periodista

Veure currículum

Josep M. Brugués

Periodista

Veure currículum

Anna Caballero

Periodista

Veure currículum

Candela Palazón

Periodista

Veure currículum

Carme Chaparro

Periodista

Veure currículum

Susana Burgos

Periodista

Veure currículum

Sol·licita més informació