Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Estratègia digital

Ajudem empreses i institucions a analitzar, dissenyar, planificar, implementar i optimitzar les seves estratègies de comunicació online.

Definim les estratègies de comunicació online orientades a resultats i a obtenir les màximes conversions en termes de visibilitat, notorietat, posicionament i reputació digital.  

Treballem les  estratègies  digitals dels nostres clients, integrades al pla estratègic de comunicació global per arribar als objectius fixats.

En el cas de que ja s’hagi implementat un pla global de comunicació, desenvolupem estratègies de comunicació online adaptades i implementades a les necessitats globals de comunicació.

Consultoria
estratègica

Disseny i implementació d’estratègies digitals eficients, enfocades a resultats.

Xarxes
socials

Definició, planificació i implementació de l’estratègia digital a les xarxes socials.

Formació en xarxes socials

Ajudem empreses i institucions a adaptar-se a la transformació digital amb formacions personalitzades adaptades a les necessitats dels clients, amb formadors especialistes en xarxes socials i comunicació digital.

Continguts
digitals

Desenvolupament de continguts específics per tots els canals online.

Publicitat
online

Fem servir els nous formats i els suports publicitaris per acostar-nos als clients potencials de les empreses de la forma més eficient i creem interaccions orientades a generar nous leads i el màxim de conversions.

Web i App

Disposem d’un departament tècnic format per un equip de professionals certificats capaços d’entendre i plasmar els requeriments tecnològics i de negoci dels nostres clients en l’àmbit digital.