Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Auditories de comunicació interna i externa

L’auditoria de comunicació és el punt de partida i la base de qualsevol plantejament efectiu de comunicació, ja que facilita l’anàlisi de la realitat comunicativa d’una empresa, corporació o institució, i permet revisar l’eficàcia dels canals i els mitjans que utilitza (DAFO).

Les auditories internes de comunicació detecten en quin grau el client intern coneix les polítiques, els objectius, els assoliments i els reptes de l’organització en la qual porta a terme la seva tasca. Ens permeten identificar si el flux de la informació es realitza de la manera adequada i descobrir on i com poden existir dèficits o interrupcions en aquest flux.

Les auditories externes de comunicació mesuren l’efectivitat de les eines de comunicació que s’utilitzen i com es perceben els seus missatges per part dels públics objectius.

Undatia Comunicació, amb els resultats de l’auditoria, indica al client els àmbits que hauria de millorar per tal de subsanar els seus dèficits de comunicació.