Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Comunicació política

La comunicació política s’ocupa de la creació i difusió de continguts amb la voluntat d’influir en el discurs que l’actor polític ha de dominar. Undatia Comunicació defineix la construcció d’aquest contingut i les tècniques per persuadir el ciutadà. L’objectiu és que els missatges arribin de manera creïble a la opinió pública, a través del contacte directe, els mitjans de comunicació o les xarxes socials.

La comunicació política no té res a veure amb una notícia periodística. Aquesta comunicació ajuda al polític a traslladar amb eficàcia els seus missatges, idees i posicionament. Els nostres professionals defineixen el relat polític i la posada en escena i gestionen la comunicació per a cadascuna de les situacions, atenent les oportunitats i els riscos.

L’equip d’Undatia Comunicació treballa per generar una opinió pública favorable a partir d’accions dissenyades per arribar a tots els públics, amb missatges clars, fàcils d’entendre i que s’han de repetir perquè vagin “calant” entre la ciutadania i generant una percepció de credibilitat i confiança. En ocasions, es potenciaran els missatges positius; en d’altres, s’hauran de minimitzar els negatius, però sempre amb preparació i evitant la improvisació.

Aquest servei comprèn: