Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Avís Legal

El present document té per objecte regular l’ús d’aquest lloc web que UNDATIA posa a disposició del públic a la URL www.undatia.es.

La utilització de la web per part d’un tercer li atribueix la condició d’Usuari i suposa l’acceptació plena de totes i cadascuna de les condicions que s’incorporen en el present avís legal.

UNDATIA es compromet a vetllar per l’exactitud i l’actualitat del contingut del lloc web, incloent-hi a títol enunciatiu i segons correspongui, les dades sobre productes, serveis i altres. Sense perjudici de l’assumpció d’aquest compromís, UNDATIA no està en posició d’oferir garantia respecte a l’exactitud de la informació de qualsevol tipus que es reculli a la web i que per error o per omissió sigui incorrecta o hagi pogut quedar obsoleta. Amb l’objectiu de minimitzar els inconvenients ocasionats per possibles errors es recomana utilitzar-la com a orientativa.

 

Responsabilitat

L’Usuari és l’únic responsable de les infraccions en les quals pugui incórrer o dels perjudicis que pugui causar o causar-se per la utilització de la web, quedant UNDATIA exonerada de qualsevol classe de responsabilitat que es pugui derivar de les accions de l’Usuari.

UNDATIA declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora de la web, ja que la funció dels enllaços que hi apareixen és solament la d’informar l’Usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema en concret.

 

Política de protecció de dades de caràcter personal

Sense perjudici del que està previst en el que s’indica en cadascun dels formularis de la web, quan l’Usuari faciliti les seves dades de caràcter personal en algun dels formularis de la web, està autoritzant expressament UNDATIA al tractament automatitzat de les seves dades personals per a les finalitats que s’hi indiquen.

En compliment de la normativa de protecció de dades, l’Usuari pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació omplint i enviant el formulari de contacte de la web.