Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Qui som

Una empresa de comunicació que aportem valor estratègic als nostres clients.

A través de la consultoria, l’estratègia digital, la producció de continguts i la formació, ens convertim en els col·laboradors necessaris per ajudar a aconseguir els objectius fixats.

 

El nostre compromís

Estem compromesos a millorar la comunicació de les persones, les empreses i les institucions com un element fonamental d’evolució i de progrés social.

El nostre objectiu és fer de la comunicació un avantatge estratègic. Perquè estem convençuts que la notorietat – el valor de la diferència – només és possible amb una comunicació eficaç.

Contacta amb nosaltres
Barcelona: 93 189 09 19
Madrid: 91 005 22 69
Girona: 872 98 73 15
Andorra: +376 346 358
Què fem

Consultoria de comunicació

Definició d’estratègies de comunicació per a empreses i institucions. Partint d’una visió de 360º, oferim solucions globals i/o específiques segons les necessitats de cada client.

Estratègia digital

Planificació estratègica de la comunicació digital. Execució de les accions contemplades en l’estratègia per aconseguir connectar amb el nou perfil d’usuari digital.

Producció de continguts

Continguts audiovisuals, gràfics i/o digitals per a mitjans de comunicació o que formin part de l’estratègia comunicativa dels nostres clients. Creació d’actes corporatius amb cobertura multicanal.

Formació en comunicació

Eines i tècniques per saber estructurar bé les idees i els missatges. La posada en escena, un requisit indispensable per convèncer. Millora de capacitats específiques.