Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Formació per a una comunicació virtual

Els esdeveniments virtuals s’han imposat com a nou format comunicatiu i ens han obligat a adaptar la comunicació i la posada en escena de les intervencions públiques. 


La preparació de la intervenció ja ha de ser diferent si la fem davant d’un públic. No es tracta, simplement, d’un canvi de canal, sinó que hi ha una sèrie de condicionants que s’han de tenir en compte i que es tradueixen en noves exigències per als portaveus.


Amb una llarga trajectòria en formació de portaveus, a Undatia Comunicació ara ens hem abocat a preparar també portaveus per als entorns virtuals, per cobrir aquesta nova necessitat. Des del contingut fins a la posada en escena. Perquè els portaveus també sàpiguen comunicar –i convèncer- en un entorn virtual.

Continguts:

  • Comunicació verbal: com estructurar la intervenció per generar interès. La importància del relat.
  • Comunicació no verbal: mirada, to, gestual, postura,...
  • Elements tècnics: il·luminació, enquadrament,...

Sol·licita més informació