Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Benvinguts al blog d'UNDATIA

Josep Puigbó

Undatia
2 de Març de 2015

Em plau donar-vos la benvinguda al blog d’UNDATIA. A mesura que la nostra empresa ha anat creixent, hem posat en marxa els canals i les eines necessàries per fer arribar la nostra activitat al major nombre de públics possibles. Amb l’objectiu, així mateix,  de fomentar el sempre necessari debat sobre la comunicació, en el més ampli sentit de la paraula i, de forma més específica, en els diversos camps en els quals desenvolupem la nostra tasca. No podia ser d’una altra forma, en una empresa que es dedica, precisament, a alguns aspectes fonamentals d’aquesta ciència tan apassionant que és la comunicació.

I per què ens hi dediquem a la comunicació, us podeu preguntar? Ho hem fet gairebé tota la vida. La nostra és una empresa jove, però amb molts anys d’ofici, tant per part de les persones que la varem impulsar com dels que formen part de l’equip actual. Tots plegats, del primer a l’últim, estem compromesos en millorar la comunicació de les persones, les empreses i les institucions com a element fonamental d’evolució i de progrés social. Ens agrada dir que el nostre objectiu és fer de la comunicació un avantatge estratègic pels nostres clients. I ho diem perquè ens ho creiem que és així. Perquè estem convençuts que la notorietat -el valor de la diferència- només és possible amb una comunicació eficaç i ben treballada i amb portaveus capaços de convèncer.

UNDATIA és, doncs, una empresa de comunicació que aporta valor estratègic a través dels seus tres principals àmbits d’activitat: la consultoria, la formació en comunicació i la producció de continguts. Ens agrada convertir-nos en col·laboradors necessaris dels nostres clients per ajudar-los a aconseguir els objectius que, conjuntament, ens marquem..

Per fer-los realitat, el què fem és molt important, però no ho és menys el com ho fem. Més enllà dels coneixements i de les habilitats, estem convençuts que les actituds són fonamentals. Determinen la nostra personalitat. A UNDATIA assumim i practiquem tots aquells valors transversals de qualsevol context professional, i els apliquem a la comunicació. La responsabilitat i el compromís:  identifiquem com a propis els objectius dels nostres clients. La iniciativa: som proactius i plantegem els problemes acompanyats de propostes i solucions. La constància: treballem amb disciplina en els mètodes, davant d’objectius llunyans. L’agilitat: som capaços de donar respostes quan el client les necessita. El treball en equip: estem sempre disposats a prendre decisions en comú. I, finalment, una que valorem especialment: l’actitud positiva. Som tolerants, intuïtius, entusiàstics, alegres i ràpids.

Esperem que aquest blog ens ajudi a compartir experiències d’un món apassionant com és el de la comunicació, tan important per entendre’ns. I no només per entendre’ns, sinó perquè una bona comunicació contribueix a una bona qualitat de vida.

Josep Puigbó
Soci-Director general d’UNDATIA, S.L