Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

UNDATIA estrena noves oficines

Undatia
12 de Març de 2015

Ara fa gairebé 3 anys des de la fundació d'UNDATIA. La nostra és una empresa jove, però amb molts anys d'ofici per part de les persones que la van fundar i de les que hi treballen. La nostra trajectòria sempre ha estat marcada per un objectiu clar; fer de la comunicació un avantatge estratègic pels nostres clients. Convençuts que una comunicació eficaç és la clau per aconseguir notorietat, hem anat creixent. I tot això, gràcies a la confiança dipositada pels nostres clients.

És per aquesta raó que, més enllà dels coneixements i de les habilitats de les persones que formen l'equip d'UNDATIA -consultoria, creació de continguts audiovisuals i formació en habilitats comunicatives- creiem que la nostra actitud i tarannà propi han estat fonamentals en el creixement d'aquests darrers 3 anys. La responsabilitat i el compromís que assumim amb els objectius dels nostres clients i la iniciativa pròpia a l'hora de plantejar problemes i solucions ens han dut a mantenir els clients que ja van dipositar la seva confiança en un inici i aconseguir de nous, amb la il·lusió de mantenir o, fins i tot, millors resultats que hem obtingut en les accions comunicatives que hem desenvolupant durant el nostre recorregut en el sector de la comunicació corporativa.

Gracies al crèdit dels nostres clients, hem anat creixent. Tant en equip com en clients. Ens feia falta espai i és , per aquesta raó, que ens hem traslladat a unes noves instal·lacions per continuar oferint un bon servei, fent de la comunicació un avantatge estratègic per a les persones, empreses i institucions.

A partir d'ara podreu trobar-nos a Diagonal 419, en unes oficines que responen i respiren l'esperit d'UNDATIA i que representen la nova etapa de consolidació cap a on s'encara l'empresa.