Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

UNDATIA comunicació obre oficina a Madrid i amplia la seva estructura

Undatia comunicació
23 de Gener de 2018

En una aposta de creixement estratègic a la capital espanyola i arreu de l’estat, UNDATIA comunicació ha obert nova oficina al centre de Madrid. Està situada a la Plaza Carlos Trías Bertrán, 4, al complex Azca, just al costat de Torre Picasso, tocant al Paseo de la Castellana.

Verónica Yunta és la directora d’UNDATIA comunicació a Madrid. Diplomada en Empreses i Activitats Turístiques per ESADE, està especialitzada en la comunicació estratègica per a empreses i institucions, així com en la gestió i implementació d’esdeveniments corporatius.

L’oficina de Madrid s’afegeix a les de Girona, Barcelona i Andorra, en una clara voluntat de servei i de proximitat amb els clients.

Nova responsable de l’àrea de Consultoria de comunicació

Tania Empez, vinculada a l’empresa des de l’any 2014, és la nova responsable de l’àrea de Consultoria de comunicació i coordina un equip multidisciplinar de 15 professionals.

Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una trajectòria de prop de 20 anys en consultoria estratègica de comunicació, és experta en mecenatge, patrocini i RSC. És, així mateix, autora de diferents publicacions divulgatives en l’àmbit social i de la comunicació.

A aquesta àrea també s’hi acaben d’incorporar les consultores Natàlia Cabot i Maribel Margaix. Cabot és Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Abat Oliba (UAO) i Màster en Direcció de Comunicació i Màrqueting per l’ESIC. Aporta una àmplia experiència com a consultora de comunicació estratègica i en la gestió de projectes de comunicació. Ha treballat per empreses d’àmbits molt diversos, algunes d'elles multinacionals: TAS Europrojects, FERRMED, Puig, Lidl o EHI.

Margaix és Llicenciada en Ciències de la Informació i Màster en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seva trajectòria professional com a periodista ha estat vinculada estretament amb la premsa escrita, amb articles i reportatges publicats en mitjans catalans, de les Illes Balears i d’Andorra. Amb formació específica en comunicació corporativa, social media i tècniques de negociació, els últims projectes en els quals ha col·laborat han estat com a responsable de comunicació del Mercat Audiovisual de Catalunya i al departament de premsa del Teatre Auditori de Granollers.