Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Les noves eines d'Instagram

Laura Fernández
25 de Setembre de 2018

Segur que en els últims mesos, si has entrat al teu Instagram, hauràs notat alguns canvis. El motiu d'aquests canvis té a veure amb el seu èxit, la xarxa ja compta amb 800 milions d'usuaris a tot el món i ha d'afrontar el desafiament de mantenir als seus usuaris i aconseguir de nous.

La innovació i les noves funcionalitats són sempre la via que la companyia de Zuckerberg escull per seguir creixent. Instagram no és una excepció, així que aquí t'enumerem les últimes novetats de la xarxa, la majoria implementades en una de les funcionalitats que expliquen, en gran part, el seu notable creixement, les stories.

 

• Possibilitat de guardar les teves stories 

Ara Instagram et dóna la possibilitat d'emmagatzemar automàticament les teves stories amb l'objectiu de poder consultar els teus records encara que el temps hagi expirat les 24 hores de vigència pública.

 

• Possibilitat de destacar les teves stories

 A més, ens dóna l'opció de destacar les stories en el nostre perfil agrupant-les per diferents temàtiques. Així, a part de les fotografies que composen el nostre perfil, també es pot destacar aquells moments que es consideren dignes de rellevància, agrupats per temàtiques i amb la possibilitat de presentar els destacats sota una portada que tu mateix pots dissenyar.

 

 • Links 

Ara pots afegir links a les històries a aquells usuaris que sumin més de 10.000 seguidors considerats autèntics per la xarxa.

 

 • Ubicació, hashtags i nous stikers a les stories

Fa uns mesos, també podem indicar en les nostres stories on som, els hashtags que volem destacar i nous stikers, un gran nombre d'icones amb els quals deixar volar la nostra creativitat.

 

 • Enquestes

Una novetat molt recent i que ha tingut molt èxit a Instagram han estat les enquestes que es poden afegir als stories. Els seguidors poden votar però l'exclusiva dels resultats és pel seu autor.