Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Consells per millorar el teu posicionament web

Laura Fernández
5 de Gener de 2018

Tots sabem que Google és el gran ull d'internet. Pots tenir un web perfectament dissenyat, amb continguts molt elaborats i productes únics, però, si Google no et veu i no et mostra, el teu tràfic serà mínim i Google no et mostrarà. És un peix que es mossega la cua, per això, aparèixer a les primeres pàgines del cercador ha de ser un dels objectius principals de tota web que intenti aconseguir conversions, ja siguin vendes, visites, formularis...

Però, com aconseguir-ho? Ningú coneix la fórmula de Google, entre altres coses, perquè canvia constantment però sí sabem que hi ha algunes eines que et poden ajudar a ser més visible i valorat pel gran gegant d'internet. Et donem alguns consells per millorar el teu posicionament web.

  • Treballa  el teu SEO offpage: El SEO Offpage és el que no és visual online, és a dir, es treballa des de la programació de la pàgina. Comptar amb un web amb url amigables o amb els Heading ben determinats i marcats facilita la lectura per part del robot de Google, el que es tradueix en un millor posicionament.
     
  • Millora el teu SEO onpage: El SEO onpage és el que és visual per a l'usuari. És a dir, és el que es treballa amb els continguts de la pàgina. Utilitzar les paraules clau que més busquen els usuaris, treballar els titulars, fer continguts de qualitat i utilitzar imatges en jpg amb poc pes ens ajudarà a posicionar millor.
     
  • Tenir una òptima velocitat de càrrega de la teva web és un dels punts que més valora Google a l'hora de posicionar-la en el cercador. S'ha de treballar perquè el temps sigui el menor possible. Hi ha una eina de Google on pots comprovar si la teva pàgina passa el text de Google: Page Speed ​​Tools.
     
  • Monitoritza el comportament dels teus usuaris amb Google Analytics: Has de conèixer com es mouen els teus usuaris a la pàgina per millorar la seva experiència al teu site. Google Analytics et mostra quines són les paraules clau que condueixen visites al teu web i com, un cop allà, els usuaris es mouen per la web. Quants se'n van perquè no troben el que busquen o quants abandonen quan els fas omplir un formulari. Totes les dades que et mostra Analytics t'ajudaran a fer un contingut més atractiu que retingui més temps als teus usuaris al site.