Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

City branding, Place branding

Undatia Comunicació disposa d’una metodologia pròpia perquè la marca ciutat (city branding) o la marca destinació (place branding) es projectin al nivell desitjat (local, provincial, nacional, internacional…).

La nostra metodologia es basa en el disseny i la definició de la marca i del seu posicionament i visibilitat. És important definir molt bé l’estratègia de comunicació a seguir i construir un relat potent d’acord amb els valors de la marca.

L’experiència d’Undatia Comunicació en aquest camp (per exemple, amb una marca d’èxit com la marca Barcelona), ens permet optimitzar els recursos i dirigir-nos als targets més adequats per tal de rendibilitzar la inversió.

Treballem directament amb els responsables de comunicació de cada ciutat o destí, o amb les agències que gestionen la seva marca, depenent del model que hagin escollit.