Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Consol Vidal

Assessora d'imatge personal

Vinculada al món de la moda, imatge i comunicació des de 1992. Inicialment com a Dissenyadora de moda i coordinadora d'equips en empreses internacionals com Burberry o Prenatal.

La seva inquietud professional la va portar a investigar i formar-se en món de l'Assessoria d'imatge personal. Postgrau en protocol d’Empresa. L’any 2008 emprèn Imatge personal i corporativa Consol Vilar amb dues línies de treball: formació i assessoria en imatge personal, professional i corporativa. Les formacions pràctiques i participatives en imatge personal i la seva comunicació professional són un referent dins del sector. Empreses com Barcelona Activa, Esade Creapolis, IL3 Universitat de Barcelona, Fundació CIM o GB Foods han confiat en la seva professionalitat o treball.