Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Josep Puigbó
Soci fundador i director general
x

Josep Puigbó

Soci fundador i director general


Josep Puigbó és soci fundador i director general d’UNDATIA comunicació.

Soci fundador i director general

Periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té una llarga trajectòria en ràdio i televisió, que va començar a Ràdio Olot, de la qual va ser director. També va col·laborar en els inicis de Ràdio 4 i va ser director de Ràdio Costa Brava. Ha dirigit i presentat diferents informatius i programes a Catalunya Ràdio i va ser un dels fundadors i primer director general de la cadena radiofònica Ona Catalana.

A TV3 ha dirigit i presentat el Telenotícies migdia i el programa Àgora en la seva primera etapa. A TVE, va dirigir i presentar El debate de La 2 i el Telediario de les 15.00 h. També ha presentat programes d’actualitat a Canal 9, 8tv i Canal Català. Actualment dirigeix i presenta el programa d’entrevistes (S)avis, que s’emet al Canal 33 i a TV3, una coproducció entre UNDATIA i Televisió de Catalunya.

jpuigbo@undatia.es 

linkedIn

 

Salvador Solé
Soci fundador i director executiu
x

Salvador Solé

Soci fundador i director executiu

Salvador Solé és soci fundador i director executiu d’UNDATIA comunicació.

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE).

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en la direcció comercial i executiva d’empreses nacionals i multinacionals de diferents sectors. Soci i consultor sènior en empreses de consultoria, s’ha especialitzat en consultoria estratègica i comunicació corporativa. Professor col·laborador d’estratègia comercial, màrqueting i comunicació a la Universitat Ramon Llull, ESADE i ESERP.

ssole@undatia.es

 

linkedIn

 

Tania Empez
Responsable de Consultoria de Comunicació
x

Tania Empez

Responsable de Consultoria de Comunicació

Tania Empez és la responsable de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una llarga trajectòria en consultoria estratègica de comunicació, és experta en mecenatge, patrocini i RSC. Ha estat responsable de projectes a la fundació privada Mecenazgo y Sociedad “Caius Maecenas” i a l’Instituto de Prospectiva y Análisis de la Realidad Social.

Té experiència en la gestió de continguts audiovisuals i és autora de diferents publicacions divulgatives en l’àmbit social i de la comunicació.

tempez@undatia.es                                       

linkedIn
Laura Fernández
Responsable d’Estratègia Digital
x

Laura Fernández

Responsable d’Estratègia Digital

Laura Fernández és responsable de l’àrea d’Estratègia Digital.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Tècnica Superior en Imatge. Especialitzada en mitjans online, SEO, posicionament natural de continguts i xarxes socials.

Ha treballat com a consultora de comunicació en agències de comunicació offline i online, i s’ha especialitzat en l’elaboració de plans i estratègies de comunicació online per ajudar les marques a posicionar-se en l’univers digital.

lfernandez@undatia.es

linkedIn
Pau Serracant
Responsable de Producció de Continguts
x

Pau Serracant

Responsable de Producció de Continguts

Pau Serracant és Responsable de l’àrea de Producció de Continguts.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Màster en Ficció en Cine i Televisió per la Universitat Ramon Llull (URL), va començar la seva trajectòria professional com a col·laborador al Diari de Sabadell.

En l’àmbit audiovisual, la seva primera experiència va ser en els programes de TV3 Efecte mirall i Ventdelplà. Posteriorment, ha centrat la seva carrera com a guionista i redactor en projectes televisius de tot tipus (ficció, entreteniment, documental, divulgació...).

Es va estrenar en el terreny de la ficció online amb la creació, direcció i guió de la websèrie lavida.es, que ha guanyat nombrosos premis en festivals d’aquest format als Estats Units, Mèxic, Espanya i Catalunya.

pserracant@undatia.es

linkedIn
Anna Caballero
Responsable de Formació en Comunicació
x

Anna Caballero

Responsable de Formació en Comunicació

Anna Caballero és Responsable de l’àrea de Formació en Comunicació.

Periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació i com a consultora estratègica de comunicació, els últims anys s’ha especialitzat en la formació en habilitats comunicatives i de portaveus, i en comunicació de crisi.

acaballero@undatia.es

linkedIn
Anna Bonet
Responsable de Programes de TV
x

Anna Bonet

Responsable de Programes de TV

Anna Bonet és Responsable de l’àrea de Programes de TV.

Periodista, llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar a Ràdio 7 Vallès, al diari municipal Avui Canovelles, i a la redacció d’informatius de TVE Catalunya.

Al Principat d’Andorra, va ser redactora, locutora i presentadora de Ràdio i Televisió d'Andorra. D’altra banda, va treballar com a guionista de programes culturals de La 2 de TVE.

Coordina, entre d’altres, el programa (S)avis, una coproducció entre UNDATIA i Televisió de Catalunya.

abonet@undatia.es

linkedIn

 

Rosario Santa María
Consultora de Consultoria de Comunicació
x

Rosario Santa María

Consultora de Consultoria de Comunicació

Llicenciada en Humanitats i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. 

Ha estat responsable de comunicació de diferents empreses i, abans d'incorporar-se a UNDATIA comunicació, va treballar en el departament de premsa del saló Alimentària 2018.

Professora col·laboradora en el grau de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i en el Màster en Gestió d'Esdeveniments i Protocol de la UPF Barcelona School of Management

Durant gairebé quinze anys, va exercir com a periodista a Onda Cero Radio, la revista TELVA i la pàgina web del diari La Vanguardia, entre altres mitjans de comunicació. Avui té el seu propi blog, Mamàs de 40.

rsantamaria@undatia.es

linkedIn
María Dolors Cuenca
Consultora de Consultoria de Comunicació
x

María Dolors Cuenca

Consultora de Consultoria de Comunicació

 Maria Dolors Cuenca és Consultora de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

 Graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha estudiat el Màster en Direcció de Comunicació de la  Barcelona School of Management- Universitat Pompeu Fabra (BSM-UPF).

 La seva experiència professional va començar com a redactora de l'edició digital del Diari de Mallorca. Posteriorment, a  RAC1, com a productora i redactora en el programa Via Lliure. Més tard, a la consultora de relacions públiques i  comunicació Globally Group, com a executiva de comptes.

 mdcuenca@undatia.es

linkedIn
Paula Lasheras
Consultora de Consultoria de Comunicació
x

Paula Lasheras

Consultora de Consultoria de Comunicació

Paula Lasheras és Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona (UdG), va estudiar el Màster en Estratègia i Comunicació Global de la Universitat Ramon Llull (URL).

La seva experiència professional va començar al departament de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Girona. Posteriorment va treballar a Augure, empresa dedicada a la reputació online, la gestió de la comunicació i les relacions públiques.

Més tard, es va introduir en el món del màrqueting digital a l’agència Playbrand.

plasheras@undatia.es

linkedIn

 

Marta Avellaneda
Consultora de Consultoria de Comunicació
x

Marta Avellaneda

Consultora de Consultoria de Comunicació

Marta Avellaneda és Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com Televisió de Girona o Onda Cero Girona.

També té experiència en el camp de la comunicació política.

mavellaneda@undatia.es

linkedIn
Carmen Rivera
Directora UNDATIA comunicació Andorra
x

Carmen Rivera

Directora UNDATIA comunicació Andorra

Carmen Rivera és Directora d’UNDATIA comunicació Andorra.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, és membre de l’European Financial Planning Association.

Va iniciar la seva trajectòria professional exercint com a advocada. Posteriorment, es va consolidar com a gerent de comptes i assessora de patrimonis en el sector de la banca privada.

Des de fa uns anys, s’ha especialitzat en la consultoria estratègica, la comunicació corporativa i l’organització d’esdeveniments.

crivera@undatia.es

linkedIn
Anna Brullas
Secretària de direcció i administració
x

Anna Brullas

Secretària de direcció i administració

Anna Brullas és secretària de direcció i administració d’UNDATIA comunicació. 

Disposa d’una llarga experiència com a relacions públiques i com a comercial, que ha desenvolupat a diferents mitjans de comunicació, entre els quals destaquen Antena 3 TV, Ona Catalana i COMRàdio.

Sempre vinculada al sector, també ha format part de gabinets de comunicació de diferents firmes de moda. A més a més, ha treballat a diferents empreses dedicades a la promoció de l’oci i l’esport, on ha desenvolupat tasques comercials.

abrullas@undatia.es

linkedIn

Undatia vista per... Gemma Capel

Després de gairebé dos anys col·laborant amb el departament de Producció de Continguts d’UNDATIA com a estudiant en pràctiques, la Gemma Capel va acabar la seva formació a l’empresa amb la iniciativa de crear -des de la idea inicial fins a la producció i la realització- una peça audiovisual on va plasmar la seva visió d’un dia a UNDATIA. Gràcies, Gemma!