Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Josep Puigbó
Soci fundador i director general
x

Josep Puigbó

Soci fundador i director general


Josep Puigbó és soci fundador i director general d’UndatiaComunicació.

Soci fundador i director general

Periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té una llarga trajectòria en ràdio i televisió, que va començar a Ràdio Olot, de la qual va ser director. També va col·laborar en els inicis de Ràdio 4 i va ser director de Ràdio Costa Brava. Ha dirigit i presentat diferents informatius i programes a Catalunya Ràdio i va ser un dels fundadors i primer director general de la cadena radiofònica Ona Catalana.

A TV3 ha dirigit i presentat el Telenotícies migdia i el programa Àgora en la seva primera etapa. A TVE, va dirigir i presentar El debate de La 2 i el Telediario de les 15.00 h. També ha presentat programes d’actualitat a Canal 9, 8tv i Canal Català. Actualment dirigeix i presenta el programa d’entrevistes (S)avis, que s’emet al Canal 33 i a TV3, una coproducció entre Undatia Comunicació i Televisió de Catalunya.

jpuigbo@undatia.es 

linkedIn

 

Salvador Solé
Soci fundador i director executiu
x

Salvador Solé

Soci fundador i director executiu

Salvador Solé és soci fundador i director executiu d’Undatia Comunicació.

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE).

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en la direcció comercial i executiva d’empreses nacionals i multinacionals de diferents sectors. Soci i consultor sènior en empreses de consultoria, s’ha especialitzat en consultoria estratègica i comunicació corporativa. Professor col·laborador d’estratègia comercial, màrqueting i comunicació a la Universitat Ramon Llull, ESADE i ESERP.

ssole@undatia.es

 

linkedIn

 

Tania Empez
Responsable de Consultoria
x

Tania Empez

Responsable de Consultoria

Tania Empez és la responsable de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una llarga trajectòria en consultoria estratègica de comunicació, és experta en mecenatge, patrocini i RSC. Ha estat responsable de projectes a la fundació privada Mecenazgo y Sociedad “Caius Maecenas” i a l’Instituto de Prospectiva y Análisis de la Realidad Social.

Té experiència en la gestió de continguts audiovisuals i és autora de diferents publicacions divulgatives en l’àmbit social i de la comunicació.

tempez@undatia.es                                       

linkedIn
Laura Fernández
Responsable d’Estratègia Digital
x

Laura Fernández

Responsable d’Estratègia Digital

Laura Fernández és responsable de l’àrea d’Estratègia Digital.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Tècnica Superior en Imatge. Especialitzada en mitjans online, SEO, posicionament natural de continguts i xarxes socials.

Ha treballat com a consultora de comunicació en agències de comunicació offline i online, i s’ha especialitzat en l’elaboració de plans i estratègies de comunicació online per ajudar les marques a posicionar-se en l’univers digital.

lfernandez@undatia.es

linkedIn
Anna Caballero
Responsable de Formació
x

Anna Caballero

Responsable de Formació

Anna Caballero és Responsable de l’àrea de Formació en Comunicació.

Periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació i com a consultora estratègica de comunicació, els últims anys s’ha especialitzat en la formació en habilitats comunicatives i de portaveus, i en comunicació de crisi.

acaballero@undatia.es

linkedIn
Pau Serracant
Responsable de Producció de Continguts
x

Pau Serracant

Responsable de Producció de Continguts

Pau Serracant és Responsable de l’àrea de Producció de Continguts.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Màster en Ficció en Cine i Televisió per la Universitat Ramon Llull (URL), va començar la seva trajectòria professional com a col·laborador al Diari de Sabadell.

En l’àmbit audiovisual, la seva primera experiència va ser en els programes de TV3 Efecte mirall i Ventdelplà. Posteriorment, ha centrat la seva carrera com a guionista i redactor en projectes televisius de tot tipus (ficció, entreteniment, documental, divulgació...).

Es va estrenar en el terreny de la ficció online amb la creació, direcció i guió de la websèrie lavida.es, que ha guanyat nombrosos premis en festivals d’aquest format als Estats Units, Mèxic, Espanya i Catalunya.

pserracant@undatia.es

linkedIn
Gisela Benet
Producció de continguts
x

Gisela Benet

Producció de continguts

Producció de continguts

Gisela Benet forma part de l'àrea de Producció de continguts.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Ha estat redactora de campanyes publicitàries i guionista de programes de televisió de diverses cadenes com “Obrint plaça”, “This is art”, “El dia de demà”, “Cine+”, entre d’altres. 

També ha publicat dos contes infantils: “Petits grans artistes. Joan Miró” i “Petits  grans artistes. Antoni Gaudí”, amb Edicions 62.

gbenet@undatia.es

linkedIn
Marc Elias
Responsable de Disseny Gràfic
x

Marc Elias

Responsable de Disseny Gràfic

Marc Elias és Responsable de disseny gràfic.

Diplomat en Disseny Gràfic i Direcció d'Art per l'Escola Superior de Disseny i Publicitat Groc de Barcelona. Màster en Efectes Visuals i Multimèdia. Professor de Disseny Gràfic i comunicació en diferents centres formatius.

La seva dilatada experiència professional transcorre per diferents agències de publicitat de Barcelona, ​​com Vinizius Young & Rubicam, Temps BBDO, JRC i amb col·laboracions com a Director d'Art per Bassat & Ogilvy, Contrapunt, SCPF, McCann, Lorente Grup de Comunicació, The Colors Box i Drac Pixel Group.

melias@undatia.es

linkedIn

 

Rosario Santa María
Consultora
x

Rosario Santa María

Consultora

Rosario Santa María és Consultora sènior de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Humanitats i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. 

Ha estat responsable de comunicació de diferents empreses i, abans d'incorporar-se a UNDATIA comunicació, va treballar en el departament de premsa del saló Alimentària 2018.

Professora col·laboradora en el grau de Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i en el Màster en Gestió d'Esdeveniments i Protocol de la UPF Barcelona School of Management

Durant gairebé quinze anys, va exercir com a periodista a Onda Cero Radio, la revista TELVA i la pàgina web del diari La Vanguardia, entre altres mitjans de comunicació. Avui té el seu propi blog, Mamàs de 40.

rsantamaria@undatia.es

linkedIn
María Dolors Cuenca
Consultora
x

María Dolors Cuenca

Consultora

 Maria Dolors Cuenca és Consultora de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

 Graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha estudiat el Màster en Direcció de Comunicació de la  Barcelona School of Management- Universitat Pompeu Fabra (BSM-UPF).

 La seva experiència professional va començar com a redactora de l'edició digital del Diari de Mallorca. Posteriorment, a  RAC1, com a productora i redactora en el programa Via Lliure. Més tard, a la consultora de relacions públiques i  comunicació Globally Group, com a executiva de comptes.

 mdcuenca@undatia.es

linkedIn
Andrea Sandoval
Consultora
x

Andrea Sandoval

Consultora

Andrea Sandoval Orellana és Consultora junior de l'àrea de Consultoria de Comunicació.


Graduada en Periodisme per la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló i en Publicitat per la Universitat Diego Portals (UDP) de Santiago de Xile. Es Màster de Comunicació Política i Institucional per la Barcelona School of Management - Universitat Pompeu Fabra (BSM - UPF).


La seva experiència professional va començar com a redactora en l'edició digital de Hello València. Posteriorment, va treballar a la consultoria  de comunicació política i corporativa a Think O'Clock. Més tard,  com a assessora de comunicació política per a l'agència Strategycomm en diferents campanyes electorals.

asandoval@undatia.es

 

 

linkedIn

 

Marta Avellaneda
Consultora
x

Marta Avellaneda

Consultora

Marta Avellaneda és Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com Televisió de Girona o Onda Cero Girona.

També té experiència en el camp de la comunicació política.

mavellaneda@undatia.es

linkedIn
Jesús Badenes
Consultor
x

Jesús Badenes

Consultor

​Jesús Badenes és Consultor sènior de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València – Estudi General (UV-EG) i Postgrau en Periodisme Digital per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). 

Ha estat redactor en cap i cap de la secció d’economia del Diari de Girona. Anteriorment, va ser cap de premsa del Consorci de Residus V5 a la demarcació de València.


jbadenes@undatia.es

linkedIn

 

Marta Carbó
Consultora
x

Marta Carbó

Consultora

Marta Carbó Isern és Consultora sènior de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estudiat el Màster en Màrqueting Polític de l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS).


La seva experiència professional va començar com a redactora al Diari de Girona. Posteriorment, a RAC1, com a productora i redactora del programa La Nit a RAC1.  Més tard, a la consultora de comunicació corporativa i financera Deva, com a executiva de comptes.  

mcarbo@undatia.es

linkedIn
Carmen Rivera
Sòcia Undatia Comunicació Andorra
x

Carmen Rivera

Sòcia Undatia Comunicació Andorra

Carmen Rivera és Directora d’Undatia Comunicació Andorra.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, és membre de l’European Financial Planning Association.

Va iniciar la seva trajectòria professional exercint com a advocada. Posteriorment, es va consolidar com a gerent de comptes i assessora de patrimonis en el sector de la banca privada.

Des de fa uns anys, s’ha especialitzat en la consultoria estratègica, la comunicació corporativa i l’organització d’esdeveniments.

crivera@undatia.es

linkedIn
Anna Brullas
Secretària de direcció i administració
x

Anna Brullas

Secretària de direcció i administració

Anna Brullas és secretària de direcció i administració d’Undatia Comunicació. 

Disposa d’una llarga experiència com a relacions públiques i com a comercial, que ha desenvolupat a diferents mitjans de comunicació, entre els quals destaquen Antena 3 TV, Ona Catalana i COMRàdio.

Sempre vinculada al sector, també ha format part de gabinets de comunicació de diferents firmes de moda. A més a més, ha treballat a diferents empreses dedicades a la promoció de l’oci i l’esport, on ha desenvolupat tasques comercials.

abrullas@undatia.es

linkedIn