Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Disseny, programació i posicionament web

A UNDATIA, ens ocupem del disseny de l’arquitectura i de la imatge web, la programació i la introducció i l’actualització dels continguts.

Però no només d’això, sinó que també disposem de les eines necessàries perquè el web tingui la màxima visibilitat a la xarxa, tant pels usuaris com per els cercadors i els motors de cerca, és a dir, el posicionament SEO (Search Engine Optimization). Disposem d'una plataforma pròpia per a la gestió, la publicació i el posicionament de continguts digitals a la xarxa, optimitzada per als principals cercadors. La nostra plataforma inclou una sofisticada eina de màrqueting que permet enviar campanyes per correu electrònic, per fer arribar la informació i les ofertes dels nostres clients de manera proactiva. Finalment, mesurem el resultat d'aquest esforç amb eines pròpies de reporting  que analitzen al detall el rendiment del lloc web i permeten comparar la nostra visibilitat respecte a la competència.