Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva accessibilitat, personalitzar i recopilar informació estadística sobre la teva navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Josep Puigbó

Soci fundador i director general


Josep Puigbó és soci fundador i director general d’UNDATIA comunicació.

Soci fundador i director general

Periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té una llarga trajectòria en ràdio i televisió, que va començar a Ràdio Olot, de la qual va ser director. També va col·laborar en els inicis de Ràdio 4 i va ser director de Ràdio Costa Brava. Ha dirigit i presentat diferents informatius i programes a Catalunya Ràdio i va ser un dels fundadors i primer director general de la cadena radiofònica Ona Catalana.

A TV3 ha dirigit i presentat el Telenotícies migdia i el programa Àgora en la seva primera etapa. A TVE, va dirigir i presentar El debate de La 2 i el Telediario de les 15.00 h. També ha presentat programes d’actualitat a Canal 9, 8tv i Canal Català. Actualment dirigeix i presenta el programa d’entrevistes (S)avis, que s’emet al Canal 33 i a TV3, una coproducció entre UNDATIA i Televisió de Catalunya.

jpuigbo@undatia.es 

https://www.linkedin.com/in/josep-puigb%C3%B3-062a9940/