Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK
Josep Puigbó
x

Josep Puigbó

Soci fundador i director general

Josep Puigbó és soci fundador i director general d’UNDATIA comunicació.

Soci fundador i director general

Periodista, llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té una llarga trajectòria en ràdio i televisió, que va començar a Ràdio Olot, de la qual va ser director. També va col·laborar en els inicis de Ràdio 4 i va ser director de Ràdio Costa Brava. Ha dirigit i presentat diferents informatius i programes a Catalunya Ràdio i va ser un dels fundadors i primer director general de la cadena radiofònica Ona Catalana.

A TV3 ha dirigit i presentat el Telenotícies migdia i el programa Àgora en la seva primera etapa. A TVE, va dirigir i presentar El debate de La 2 i el Telediario de les 15.00 h. També ha presentat programes d’actualitat a Canal 9, 8tv i Canal Català. Actualment dirigeix i presenta el programa d’entrevistes (S)avis, que s’emet al Canal 33 i a TV3, una coproducció entre UNDATIA i Televisió de Catalunya.

jpuigbo@undatia.es 

 

Salvador Solé
x

Salvador Solé

Soci fundador i director executiu

Salvador Solé és soci fundador i director executiu d’UNDATIA comunicació.

Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB), ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu de l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa (IESE).

Ha desenvolupat la seva trajectòria professional en la direcció comercial i executiva d’empreses nacionals i multinacionals de diferents sectors. Soci i consultor sènior en empreses de consultoria, s’ha especialitzat en consultoria estratègica i comunicació corporativa. Professor col·laborador d’estratègia comercial, màrqueting i comunicació a la Universitat Ramon Llull, ESADE i ESERP.

ssole@undatia.es

 

 

Anna Brullas
x

Anna Brullas

Secretària de direcció i administració

Anna Brullas és secretària de direcció i administració d’UNDATIA comunicació. 

Disposa d’una llarga experiència com a relacions públiques i com a comercial, que ha desenvolupat a diferents mitjans de comunicació, entre els quals destaquen Antena 3 TV, Ona Catalana i COMRàdio.

Sempre vinculada al sector, també ha format part de gabinets de comunicació de diferents firmes de moda. A més a més, ha treballat a diferents empreses dedicades a la promoció de l’oci i l’esport, on ha desenvolupat tasques comercials.

abrullas@undatia.es

Anna Caballero
x

Anna Caballero

Responsable de l’àrea de Formació en Comunicació

Anna Caballero és Responsable de l’àrea de Formació en Comunicació.

Periodista, llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Amb una àmplia experiència en mitjans de comunicació i com a consultora estratègica de comunicació, els últims anys s’ha especialitzat en la formació en habilitats comunicatives i de portaveus, i en comunicació de crisi.

acaballero@undatia.es

Pau Serracant
x

Pau Serracant

Responsable de l’àrea de Producció de Continguts

Pau Serracant és Responsable de l’àrea de Producció de Continguts.

Llicenciat en Comunicació Audiovisual i Màster en Ficció en Cine i Televisió per la Universitat Ramon Llull (URL), va començar la seva trajectòria professional com a col·laborador al Diari de Sabadell.

En l’àmbit audiovisual, la seva primera experiència va ser en els programes de TV3 Efecte mirall i Ventdelplà. Posteriorment, ha centrat la seva carrera com a guionista i redactor en projectes televisius de tot tipus (ficció, entreteniment, documental, divulgació...).

Es va estrenar en el terreny de la ficció online amb la creació, direcció i guió de la websèrie lavida.es, que ha guanyat nombrosos premis en festivals d’aquest format als Estats Units, Mèxic, Espanya i Catalunya.

pserracant@undatia.es

Anna Bonet
x

Anna Bonet

Responsable de l’àrea de Programes de TV

Anna Bonet és Responsable de l’àrea de Programes de TV.

Periodista, llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va començar a Ràdio 7 Vallès, al diari municipal Avui Canovelles, i a la redacció d’informatius de TVE Catalunya.

Al Principat d’Andorra, va ser redactora, locutora i presentadora de Ràdio i Televisió d'Andorra. D’altra banda, va treballar com a guionista de programes culturals de La 2 de TVE.

Coordina, entre d’altres, el programa (S)avis, una coproducció entre UNDATIA i Televisió de Catalunya.

abonet@undatia.es

Tania Empez
x

Tania Empez

Responsable de l’àrea de Consultoria de Comunicació

Tania Empez és la responsable de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va estudiar Ciències Empresarials a la Universitat de Barcelona (UB). Amb una llarga trajectòria en consultoria estratègica de comunicació, és experta en mecenatge, patrocini i RSC. Ha estat responsable de projectes a la fundació privada Mecenazgo y Sociedad “Caius Maecenas” i a l’Instituto de Prospectiva y Análisis de la Realidad Social.

Té experiència en la gestió de continguts audiovisuals i és autora de diferents publicacions divulgatives en l’àmbit social i de la comunicació.

tempez@undatia.es

Natalia Cabot
x

Natalia Cabot

Consultora sènior a l'àrea de Consultoria de Comunicació

Natalia Cabot és consultora sènior a l'àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Abat Oliba (UAO) i Màster en Direcció de Comunicació i Màrqueting per l’ESIC.  

Aporta una àmplia experiència com a consultora de comunicació estratègica i en la gestió de projectes de comunicació. Ha treballat per empreses d’àmbits molt diversos, algunes d'elles multinacionals: TAS Europrojects, FERRMED, Puig, Lidl i EHI, entre d’altres.
 
ncabot@undatia.es

Maribel Margaix
x

Maribel Margaix

Consultora sènior a l'àrea de Consultoria de Comunicació

Maribel Margaix és Consultora sènior a l'àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Ciències de la Informació i Màster en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

La seva trajectòria professional com a periodista ha estat vinculada estretament amb la premsa escrita, amb articles i reportatges publicats en mitjans catalans, de les Illes Balears i d’Andorra.

Amb formació específica en comunicació corporativa, social media i tècniques de negociació, els últims projectes en els quals ha col·laborat han estat com a responsable de comunicació del Mercat Audiovisual de Catalunya i al departament de premsa del Teatre Auditori de Granollers.

mmargaix@undatia.es

María Dolors Cuenca
x

María Dolors Cuenca

Consultora júnior a l'àrea de Consultoria de Comunicació

 Maria Dolors Cuenca és Consultora Júnior de l'àrea de Consultoria de Comunicació.

 Graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha estudiat el Màster en Direcció de Comunicació de la  Barcelona School of Management- Universitat Pompeu Fabra (BSM-UPF).

 La seva experiència professional va començar com a redactora de l'edició digital del Diari de Mallorca. Posteriorment, a  RAC1, com a productora i redactora en el programa Via Lliure. Més tard, a la consultora de relacions públiques i  comunicació Globally Group, com a executiva de comptes júnior.

 mdcuenca@undatia.es

Laura Fernández
x

Laura Fernández

Responsable de l’àrea d’Estratègia Digital

Laura Fernández és responsable de l’àrea d’Estratègia Digital.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Tècnica Superior en Imatge. Especialitzada en mitjans online, SEO, posicionament natural de continguts i xarxes socials.

Ha treballat com a consultora de comunicació en agències de comunicació offline i online, i s’ha especialitzat en l’elaboració de plans i estratègies de comunicació online per ajudar les marques a posicionar-se en l’univers digital.

lfernandez@undatia.es

 

Gemma Hernández
x

Gemma Hernández

Estudiant en pràctiques a l'àrea d'Estratègia Digital

Gemma Hernández és estudiant de Social Media Marketing a Tàdel Formació.
 
Graduada en Comunicació i Indústries culturals per la Universitat de Barcelona (UB), ha estudiat estratègia de màrqueting de mitjans online, SEO, posicionament de continguts i xarxes socials.

La seva trajectòria professional en comunicació va començar com a auxiliar de redacció online a l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. 

ghernandez@undatia.es

Paula Lasheras
x

Paula Lasheras

Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació

Paula Lasheras és Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona (UdG), va estudiar el Màster en Estratègia i Comunicació Global de la Universitat Ramon Llull (URL).

La seva experiència professional va començar al departament de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament de Girona. Posteriorment va treballar a Augure, empresa dedicada a la reputació online, la gestió de la comunicació i les relacions públiques.

Més tard, es va introduir en el món del màrqueting digital a l’agència Playbrand.

plasheras@undatia.es

 

Marta Avellaneda
x

Marta Avellaneda

Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació

Marta Avellaneda és Consultora sènior de l’àrea de Consultoria de Comunicació.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha treballat en diferents mitjans de comunicació, com Televisió de Girona o Onda Cero Girona.

També té experiència en el camp de la comunicació política.

mavellaneda@undatia.es

Carmen Rivera
x

Carmen Rivera

Directora UNDATIA comunicació Andorra

Carmen Rivera és Directora d’UNDATIA comunicació Andorra.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, és membre de l’European Financial Planning Association.

Va iniciar la seva trajectòria professional exercint com a advocada. Posteriorment, es va consolidar com a gerent de comptes i assessora de patrimonis en el sector de la banca privada.

Des de fa uns anys, s’ha especialitzat en la consultoria estratègica, la comunicació corporativa i l’organització d’esdeveniments.

crivera@undatia.es

Verónica Yunta
x

Verónica Yunta

Directora UNDATIA comunicació Madrid


Verónica Yunta és Directora de UNDATIA comunicació Madrid.

Diplomada en Empreses i Activitats Turístiques per ESADE.

El seu desenvolupament professional ha transcorregut en l'àmbit de la comunicació estratègica per a empreses i institucions i en la gestió i implementació d'esdeveniments corporatius.

Gestora de projectes de màrqueting relacionats amb les noves tecnologies.

vyunta@undatia.es

Undatia vista per... Gemma Capel

Després de gairebé dos anys col·laborant amb el departament de Producció de Continguts d’UNDATIA com a estudiant en pràctiques, la Gemma Capel va acabar la seva formació a l’empresa amb la iniciativa de crear -des de la idea inicial fins a la producció i la realització- una peça audiovisual on va plasmar la seva visió d’un dia a UNDATIA. Gràcies, Gemma!