Aquest lloc web utilitza galetes per aportar una millor experiència de navegació i un servei més personalitzat. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació consultant la nostra política de cookies. OK

Gestió de la reputació

La informació a la qual els usuaris i els consumidors poden tenir accés, de productes i de serveis, és cada cop més gran. L’auge i el desenvolupament de les diferents plataformes digitals (blogs, xarxes socials, webs, etc.) comporta que les empreses i institucions siguin molt vulnerables a l’evaluació dels seus productes i/o serveis per part de l’opinió pública.

Des d’UNDATIA ens ocupem d’incentivar i posar en valor els comentaris positius d’una empresa, corporació o institució en totes aquestes plataformes: avui dia, és l’única fórmula per minimitzar els impactes negatius.

Per a la gestió d’una bona reputació de qualsevol organització o marca és necessari disposar d’un pla de contingència, estructurat i planificat, que no deixi res a la improvisació.